POHODA - problém s tiskem přehledů

• (neregistrovaný)

4. 8. 2009 8:23

Dobrý den, opět Vás musím poprosít o radu.

Začínám s POHODOU a mám už zpracované mzdy. Ale zasekla jsem se u tisku přehledů pro pojišťovny. Jak, prosím Vás, dostanete zaměstnance, kterých se to týká, do odhlášky nebo přihlášky? V náhledu přehledu se mi objeví i někteří zaměstnanci, co jsou u nás ještě ve stavu, ale bez kódu, a z těch zaměstnanců, kteří odešli, se mi tam přenese jen jeden, dalšího tam prostě nedostanu.
    Nemá se ještě něco někam zadat, tedy kromě datumů odchodu nebo příchodu, které už tam mám?
    A jak, prosím Vás, vytisknete pro jednoho určitého zaměstnance např. zápočtový list, ELDP apod.?

Nějak mi to nejde a vycházejí mi kraviny a i s příručkou jsem bezradná... :(((

Moc děkuju a přeji hezký den, Míša.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 4. 8. 2009 8:45

jk. (neregistrovaný)

Re: POHODA - problém s tiskem přehledů
      Musíte si ty konkrétní lidi "označit" - tzn. když jste např.v personalistice, potřebujete vytisknout hromadné hlášení např.VZP, tak označíte ty lidi, které potřebujete , x - kliknete na políčko, nad kterým je x vedle příjmení zaměstnance a máte je označené.Potom kliknete na ten x v liště a objeví se Vám možnosti - moje označené, označení a neoznačené. Kliknete na přísl. možnost a budete mít v seznamu pouze ty označené, které potřebujete.
      Nevím, zda to takhle pochopíte, špatně se to píše, ale patří tok základním dovednostem -,pod tímto odkazem to najdete v tištěné přírůčce nebo v nápovědě přímo v SW. To byste si měla nastudovat, jak se to označuje, protože Vám to hodně usnadní práci nejenom ve mzdách.

• 4. 8. 2009 9:51

misulak (neregistrovaný)

Moc děkuji za radu, píšete to srozumitelně, myslím, že jsem Vás pochopila - teď jsem u jiného počítače bez Pohody, ale jak budu moci, tak to vyzkouším! Podle příručky jsem to samozřejmě také zkoušela a asi stejnou cestou, tedy přes "křížky", jak popisujete, ale teď nevím, asi jsem něco z toho musela udělat blbě.
      No jo, máte pravdu, za počítačového negramota se sice nepovažuji (i když jsem si tak už včera opravdu připadala...), ale ještě se musím hóóóóódně učit.

Ještě jednou moc děkuji a přeji hezký den, Míša.

• 4. 8. 2009 19:09

misulak (neregistrovaný)

Tak jsem zase u toho správného počítače a funguje to - přehledy jsou vytištěné! Ještě jednou moc děkuji...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).