Re: kontrola FÚ - DPH
Můžete být úplně klidná - zvát si mohou kdykoliv atd a nezapomínejte,
že je málo práce a pracovníci FU chtějí dokázat jak jsou potřební,
já tam byla na brigádě takže vím o čem mluvím - a jen tak na zasmání - každý státní úředník dostal tiskopis, kde měl vyznačit zda je jeho práce potřebná či nikoliv - no a samozřejmě každý napsal, že je jho práce potřebná.....................
Nás si pozvali i při vysoké DP, která se odlišovala od našich předchozích , oni mají firmy zprůměrované ve svém SW ADIS a když se odchylujete na obě strany, tak vás kontrolují, jednu mou stavební firmu každý měsíc z důvodu NO- což je přece u stavebních firem naprosto normální ...
my jsme byli na kontrole s odpočtem 13 tis.Kč. Z praxe klient kterého zpracovávám koupil traktor přiložila jsem k daň.priznání DPH kopii faktury, i záznamní povinnost. Fin.úřad se ozval, přijeli traktor vyfotili zkontrolovali TP zda je v něm zapsán podnikatel jako majitel.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 8. 2009 9:19
dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda existuje nejaká výše (limit) pro odpočet, kdy už chodí FÚ na kontrolu. Myslela jsem si ze je to 50.000,- Kč, ale vznikl nám odpočet 28.000,- a už jsme zvani. Nebo si můžou zvat při jakekoliv výši odpočtu? děkuji