Re: slevy na sociálním?
Přečetla jsem si ten článek a zarazilo mě, že tam píšou, že sleva je max. do 630,-Kč. Je to tak? Doteď jsem o horní hranici nikde jinde nečetla, neslyšela a samozřejmě mi u několika zaměstnanců vyšla sleva vyšší - co tedy platí?
Re: slevy na sociálním?
No, ona to není informace MPSV, článek je v rubrice Média - tomu rozumím tak, že tam někdo stahuje články odjinud. V tomto případě je uveden jako zdroj Právo - asi každého nenapadne, že je to název novin... Možná by k tomu měli dát alespoň komentář, když už to tam věší.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 8. 2009 7:42
Včera jsem měla hovor s kolegyní, která tvrdila, že slevy jsou již v červenci s mimořádnou slevou leden až červen, že jim to tak řekli na školení. Tak jsme hledali na internetu. Všude jsem našla původní, že slevy až v srpnu, mimořádné 1-7(je to logické, protože se to týká zamců, kteří jsou ve stavu do 31.8.) Ale nevím, co si myslet o tomto článku na stránkách MPSV. Co vy na to?
http://www.mpsv.cz/cs/7489