Re: Doklad o výši ročního příkmu
Tak to asi mají nový pokyn, ale co jsem pracovala na SSP do 30.6.09 nikdy jsme to po lidech nechtěli. Tak ať Vám tedy i poradí co a jak doložit.
Re: Doklad o výši ročního příkmu
FÚ sehraje "nějakou" čásku a co nám vysvětlovali když SZM začínalo, tak už to nějak FÚ do té sehrávané částky "rozpustí". Co a jak to FÚ tipuje, to fakt nevím. Např. na př. dokladech za r 2007 si klient jen zaškrtl, že podával SZM a řekl nám, že bylo i v 2006 SZM, tak jsme po něm nic nechtěli a brali jsme to co se nám sehrálo z FÚ. Nevím jestli je to takhle napsané srozumitelně, kdyžtak písněte na opicik@seznam.cz
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
10. 8. 2009 19:46
I když jsem tu již dnes podobné příspěvky našla,přesto se ptám."Patří do příjmů za rok 2008,přeplatek ze SZM za rok 2007,vyplacený v 04/08?"a jak jej doložit??,stačí kopie daňového přiznání?Jedná se mi o žádost o přídavek na dítě.Děkuji za každou odpověď.