Re: Mohu vyplatit daň.bonus?
Novou pásku za jaký měsíc? Přepočítala bych červnovou mzdu (v ruce) jak měla správně být s bonusem a nevyplacený bonus bych přičetla k bunusu v červenci a vyplatila.Co máte na mysli se sociálkou? SP přece nemá s vyplacením bonusu nic společného.
aha, ja myslela, že mám udělat opravu ve mzdách minulý měsíc, nějak jsem špatně četla vaši odpověď. Se soc.jsem to myslela v souvislosti s tím, že o polovinu vyplacených bnonusů odvádíme menší poj, tak kdeybych se vracela do min.měsíce, jak bych to udělala.
Takže jen sečíst dva bonusy teď v červencové výplatě. Jen mi to program nechce vzít.Musím zam.mimo dvou dětí tam uvést děti čtyři, ale snad to nebude nikomu vadit.
Ještě jednou děkuji
z.
to jde sice také, některé programy umožní otevřít již uzavřený měsíc, ale musíte si vše po novém uzavření znovu zkontrolovat, jak mzdy, tak veškeré odvody, někdy se stane, že ne všechno souhlasí na původní uzavření, proto uzavřené měsíce raději moc neotevírám a raději opravím v dalším měsíci
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
11. 8. 2009 8:55
Dobrý den, máme od června zaměstnance, který do května byl na ÚP. Nevím, zda mu mohu vyplatit dań.bonus, když nemá splněnu podmínku 6x min.mzdu. U nás má HM 9500,- Kč
Minulý měsíc jsem bonus nevyplatila, ale nevím, zda to nemám špatně a zda jsem zaměstnance nepoškodila. Je možné, pokud má na bonus nárok, mu to teď dát do výplaty za červenec, že by tam měl bonusy za dva měsíce?????
děkuji za odpově´d
z.