Re: kontrola čssz
Já tam nosím výpis z OR, obecné info o spol. (kdy je výplatní termín, z jakého účtu se platí mzdy, jak se platí, kde je archiv,......)mzdové listy za dané období, výpis účtu mezd (521,...), rekapitulace sociálního pojištění za jednotlivé měsíce. Měla byste sebou mít ELDP, osobní složky (přihlášky, odhlášky) - což mi ještě nekontrolovali, a pokud je s.r.o. nebo a.s. seznam společníků a jestli za ně společnost odvedla pojistné. Samozřejmě plnou moc, nejste-li uvedena jako oprávněná osoba ve výpise. Nyní kontrolují jen do konce roku 2008.
Re: kontrola čssz
Také někdy při kontrole chtějí seznam zaměstnaných důchodců, u starobních prac. smlouvy, že jsou uzavírány na dobu určitou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 8. 2009 12:39
prosím o radu, musím na kontrolu poj. na soc. zabez. zaměstnanosti doložit daňovou evidenci pro stanovení a odvod pojistného, co všechno musím doložit? mám účetní program pohoda. Mockrát děkuji