Re: Ukončení prac. poměru po rodičovské.
Před 6 lety, kdy ještě pracovala měla plat 9.000,- + 30% odměny a nyní je plat na jejím místě 23.000,- + 1.000,- odměny, tak nevím co by na to řekl úřad práce. A ještě jako odchodné, ji byla vyplacena mimořádná odměna 50.000,- (ne odstupné), ale to si myslím, že asi na to vliv nemá, protože neměla odpracováno 21 dnů. Tak nevím, jakou částku mám použít.
Děkuji za pomoc
Re: Ukončení prac. poměru po rodičovské.
Vždyť Vám to píšu - jaký výdělek by měla, kdyby v minulém čtvrtletí normálně pracovala? (samozřejmě odchodné neberete v úvahu)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
25. 8. 2009 8:28
Ukončení pracovního poměru dohodou po rodičovské dovolené, nyní mám vystavit potvrzení pro úřad práce a chci se prosím poradit, jakou částku mám uvést. Neměla samozřejmě odpracováno 21 dnů, takže musím uvést pravděpodobný výdělek, ale nevím, zda použít mzdu, co měla před nástupem na mateřskou anebo mzdu podobnou, kterou má nyní zaměstnankyně na jejím místě. Děkuji za pomoc