Ukončení prac. poměru po rodičovské.

• (neregistrovaný)

25. 8. 2009 8:28

Ukončení pracovního poměru dohodou po rodičovské dovolené, nyní mám vystavit potvrzení pro úřad práce a chci se prosím poradit, jakou částku mám uvést. Neměla samozřejmě odpracováno 21 dnů, takže musím uvést pravděpodobný výdělek, ale nevím, zda použít mzdu, co měla před nástupem na mateřskou anebo mzdu podobnou, kterou má nyní zaměstnankyně na jejím místě. Děkuji za pomoc

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 25. 8. 2009 8:53

Jiřka1 (neregistrovaný)

Re: Ukončení prac. poměru po rodičovské.
      To je na Vás. Použijete výdělek, který se nejvíce podobá pravdě (kterého by asi bývala dosáhla, kdyby v předešlém čtvrtletí pracovala).

• 25. 8. 2009 9:05

M. (neregistrovaný)

Před 6 lety, kdy ještě pracovala měla plat 9.000,- + 30% odměny a nyní je plat na jejím místě 23.000,- + 1.000,- odměny, tak nevím co by na to řekl úřad práce. A ještě jako odchodné, ji byla vyplacena mimořádná odměna 50.000,- (ne odstupné), ale to si myslím, že asi na to vliv nemá, protože neměla odpracováno 21 dnů. Tak nevím, jakou částku mám použít.
      Děkuji za pomoc

• 25. 8. 2009 9:15

Jiřka1 (neregistrovaný)

Vždyť Vám to píšu - jaký výdělek by měla, kdyby v minulém čtvrtletí normálně pracovala? (samozřejmě odchodné neberete v úvahu)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).