Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
31. 8. 2009 13:50
Dobrý den, měla bych nasledujici dotaz:
21.9.2009 mám nastoupit po ukonceni rodicovske dovolene do prace. Bohuzel mi bylo nyni sdeleno, ze praci pro me nemaji, ze misto me uz maji jinou ucetni a tudiz me nemohou nadale zamestnavat a navrhli mi, ze se mnou sepisi dohodu o rozvazani prac.pomeru, dostanu 3 odstupne a pujdu hned. Mohu jim rici, ze s tim nesouhlasim, ze chci nastoupit a pak at mi daji vypoved? Bylo by to tak, ze vypovedni lhuta by byla 2 mesice, tj. do konce listopadu a pak bych take obdrzela 3 odstupne platy? Vite, nerada bych o odstupne prisla, na druhou stranu novou praci sehnanou nemam, po 6ti letech doma jsem z účtařiny dost zapomněla, i když jsem občas nějaké účto dělala, neni to ono. Tam bych se za 2,5 mesice zase okoukala, otrkala a koukala jsem i na nějake vecerni ci vikendove skoleni dani + účta, abych se do toho znovu lepe dostala a snaze nasla praci? Uvazuji spravne a udelali by jste to na mem miste take tak?
Diky moc vsem za odpovedi a nazory.