Re: Lístek na peníze - bezradná
...mám podobný případ, je s tím rozdílem,že zaměstnanec nenosí žádní lístky.V docházce je N a dál nevím...prostě přestal existovat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
2. 9. 2009 13:37
Dobrý den, potýkám se s takovým problémem, možná již někdo z Vás zkušených bude mít nějaký nápad. Máme zam. nemocného - dlouhodobě. Dr. podle nového zákona smí psát lístky na peníze kdykoliv, nejen ke konci měsíce. Zaměstnanec mi tudíž přinesl lístek na peníze k 27. 8. (už marodí asi 3. měsíc, předtím to bylo v pořádku) Samozřejmě u něj vím, že je stále nemocen, ale potřebuji na základě něčeho doplnit docházku do 31. 8., jinak by mu chyběly hodiny. Na další kontrolu jde až 15. 9., předpokládám že k 15. 9. také dostane lístek na peníze a tak dokola, zkrátka když přijde, dostane lístek. Dr. mi řekl, že to zkrátka nepřepíše. Co v tomto případě vyvést v docházce?