Lístek na peníze - bezradná

• (neregistrovaný)

2. 9. 2009 13:37

Dobrý den, potýkám se s takovým problémem, možná již někdo z Vás zkušených bude mít nějaký nápad. Máme zam. nemocného - dlouhodobě. Dr. podle nového zákona smí psát lístky na peníze kdykoliv, nejen ke konci měsíce. Zaměstnanec mi tudíž přinesl lístek na peníze k 27. 8. (už marodí asi 3. měsíc, předtím to bylo v pořádku) Samozřejmě u něj vím, že je stále nemocen, ale potřebuji na základě něčeho doplnit docházku do 31. 8., jinak by mu chyběly hodiny. Na další kontrolu jde až 15. 9., předpokládám že k 15. 9. také dostane lístek na peníze a tak dokola, zkrátka když přijde, dostane lístek. Dr. mi řekl, že to zkrátka nepřepíše. Co v tomto případě vyvést v docházce?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 2. 9. 2009 13:44

xy5

Re: Lístek na peníze - bezradná
      pokud víte, že je opravdu nemocný, tak v docházce napište nemoc až do konce měsíce
      nemocenskou platí OSSZ, ta zaplatí jen do 31.8.

• 2. 9. 2009 13:45

xy5

omlouvám se za překlep, OSSZ zaplatí jen do 27. 8. (zbylé dny až příští měsíc, až donese další lístek)

• 2. 9. 2009 14:06

Tonka (neregistrovaný)

...mám podobný případ, je s tím rozdílem,že zaměstnanec nenosí žádní lístky.V docházce je N a dál nevím...prostě přestal existovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).