Re: Má nárok na nějekou soc.dávku?
Děkuji za odpověď.Ani nevím mám-li udělat smajlíka tak :-) či tak :-(
Pokud budou posuzovat příjmy moje a manžela,tak se do soc. dávek nevejdeme,to vím ,neměli jsme nárok na přídavky ani nic jiného.
On by rád pracoval,ale všude chtějí praxi a tu on logicky nemá.V 8 firmách je zapsán,že budeou-li mít práci,ozvou se...Myslela jsem,že kdyby posuzovali jen jeho,tak holt nic.Ale i tak díky,když nic jiného,alespon jsem se zasmála(i když ono je to spíš k pláči -my jako rodiče odvedeme státu spoustu daní,naše dítě nemá práci ani nárok na podporu.Občané dělající onen virvál neodvedou státu nic a mají nárok na všechny dávky ,co jsou jelkož do kolonky příjmy uvedou : 0 Kč).Hezký den.
Re: Má nárok na nějekou soc.dávku?
a to ještě nevíte, že pokud by syn nechtěl pracovat, jako rodiče máte povinnost ho živit bez jakýchkoliv nároků na nějaké dávky a ani z domu ho v poddtatě do 21 let nemůžete vyhodit....
nebojte, práci určitě časem najde
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
3. 9. 2009 0:21
Dobrý den
8 letý syn se vyučil a bohužel se mu zatím nepodařilo najít zaměstnání.Zaregistroval se na ÚP.Na podporu nárok nemá,to vím.Má nárok na nějakou soc. dávku ? Děkuji