Re: zadost radu ve veci neopravnene exek
názor:
např: u Pelhřimovského soudu pokud neuplatíte soudce, který bude váš případ přezkoumávat , je každá exekuce oprávněná a vy jen platíte. Nikoho to nezajímá, a když si stěžujete, ještě vás napadnou , že jste blbec bez mozku a není nožné ,aby existovali neoprávněné exekuce.
Inteligence nadevše.
Re: zadost radu ve veci neopravnene exek
Vy osobně jste někoho uplácel(a)? Pokud ne, tak jsme v rovině legend a babskejch poudaček. Dávejte pokud možno rady lidem v problémech, tlachárna patří do chatu.
Tazatel má zřejmě alergii na obálky s barevným pruhem, páč je k neuvěření, že neví čeho se exekuce týká a případ nechá dospět až do stadia obstavení účtu. Nic proti, třeba jste se právě přestěhoval(a). Určitě si v bance vyžádejte informace o exekutorovi a zjistěte si u něho, čeho se exekuce týká. Pokud máte doklady, tak běžte za bývalým věřitelem, udělejte bordel včetně toho, že vám způsobil škodu, kterou po něm budete chtít a chtějte, aby stáhnul u soudu svůj nárok.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
3. 9. 2009 14:45
Dobry den,obracim se na vas s prosbou o radu, kdy na me byla nepravem uvalena exekuce od jisteho bankovniho ustavu i pres to ze dluh ktery jsem u nich mel byl uhrazen jiz pred rokem, na coz mam patricne doklady. Nyni jsem ve stavu kdy se nedostanu ke svym penezum na ucte coz mi pusobi nemale problemy. Prosim poskytnete mi nejake info ohledne veci jak to resit a jestli mam nejaky narok na nahrady pokud se prokaze ze jsem v pravu. Predem mnohokrat dekuji za odpoved.