Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
4. 9. 2009 10:58
Dpbrý den,
účtuji vrátné, kteří se střídají v 12 hodinových směnách. Jedná se o 5 pracovníků (z toho pět starobních důchodců). Jejich vedoucí jim stanoví směny vždy na měsíc dopředu. Tyto směny neurčuje pravidelné, ale např. jeden týden má vrátný 2 směny, další týden nic, třetí týden 4 směny atd. Pokud některý onemocní a nechci si brát neschopenku, změní směny ostatním vrátným a já na konci měsíce dostanu přehled kdy který vrátný pracoval.
Problém mám, když teď jeden z vrátných onemocněl dlouhodobě a protože vedoucí věděl, že pracovat nebude, tak mu žádné směny nepředepsal. Takže by správně neměl dostat žádnou náhradu mzdy.
To se však jeho vedoucímu nelíbí.
V pracovní smlouvě mají tito pracovníci stanoveno, že pracují ve 12 hodinových směnách podle rozpisu vedoucího.
Myslíte, že by bylo možné z hlediska nemocenského udělat dodatek např. že pro účely náhrady mzdy za dobu pracovní neschopnosti budou posuzováni jako kdyby pracovali v běžné pracovní době od pondělka do pátku po 8 hod.?
Já vím, že to krkolomné, nahrhovala jsem odměnu, ale s tím jsem neuspěla.
Díky jestli někdo poradíte.K.