Re: Hospudka a 2 majitelé-1 nemuže mít ž
Achjo!!! Tak to vubec není!!! Mám dvě malé děti- což je s hospudkou docela nezkloubitelné a nehledě na to, že prostory našel kolega a já mu asi jen těžko řeknu "jo tak dík a ty máš smulu jdu do toho sama"
Fakt nevím-proč je nutné hned někoho urážet!!! Pouze mně zajímali varianty zda je nějak možné podnikat v hostinské činnosti ve 2 když ten druhý nemuže dostat žl....
Re: Hospudka a 2 majitelé-1 nemuže mít ž
Koukám, že asi neumíte číst:)) Pája vám tu už jakou dobu troubí, jaké máte možnosti, a vy hledáte v jeho odpovědích urážky......
Buď neříkáte všechno a nebo fakt nevím.........proč probůh ten "druhý nemůže dostat ŽL" ?? Nemá čistý TR nebo co?
ŽL na hostinskou činnost může dostat velice lehce - stačí mít garanta (odborného zástupce, který splňuje kvalifikační předpoklady) a je to. Problém?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
6. 9. 2009 9:55
Ahoj mám dotaz..
Potřebovala bych zjistit co dělat v případě, že chci otevřít hospudku,ale se společníkem. Společník nemuže mít žl hostinské činnosti. Existuje nějaká varianta????? Děkuji Lucka