OT_Evi Word prosím

• (neregistrovaný)

6. 9. 2009 18:17

Dobrý den, prosím pěkně, mám rozepsáno ve Wordu asi 6 stránek, ale něco jsem někde odklepla a ony se mi "scucly" hned za sebou s tím, že jsou popsané až pěkně do konce stránky a začínají hned na další zkraje .:(( co mám kde ťuknout, aby se mi zase pěkně rozdělily, děkuji moc !

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 6. 9. 2009 18:25

Lenca (neregistrovaný)

Re: OT_Evi Word prosím
      Najeďte kurzorem na KONEC řádku a stiskněte ENTER.
      Vznikne Vám dole prázdný řádek (příp. stiskněte enter vícekrát pokud potřebujete mezeru větší).

Stejně tak to můžete provést když budete KURZOREM na ZAČÁTKU řádku a dáte ENTER. Celý řádek Vám "poposkočí" dolů a prázdný řádek Vám vznikne nahoře.

• 6. 9. 2009 19:12

jo (neregistrovaný)

Re: OT_Evi Word prosím
      Děkuji, Leni, ale nefunguje to, sice mi to odskočí na druhou stránku, kde si s tím můžu "hýbat", ale na první stránce mi zůstane text stále až na kraji dole :(( spíš něco jako svázání stránek jsem asi oklepla či kýho výra a já je potřebuji "odpojit"

• 6. 9. 2009 19:45

jo (neregistrovaný)

Re: Hotovo OT_Evi Word prosím
      Tak hotovo, Leni, nevim co jsem kde předtím zmačkla, ale napadlo mě jen tak poklepat myší na "spojovací" malinkatou :) mezeru mezi stránkami a ony se zas odpojily ... jj, taková hloupost, ale furt se člověk učí, akorát, že to někomu musí přijít asi k smíchu :(( díky za pomoc a hezkou dobrou noc :)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).