Re: MONEY-sleva na SP
Taky jsem musela zadat v záložce zaměstnance - mzdy a ta záložka kde byl dříve max. vyměřovák - zaškrtnout, že má nárok na slevu, pak jsem zadala mzdu za srpen a stejně to nešlo, až po té synchronizaci. Postupovala jsem přesně podle toho jejich návodu k aktualizaci. Slevu za srpen to spočítalo, ale mimořádná se musí zadávat ručně....A přílohou myslíte co?
Já ne, to právě udělá ta synchronizace účetních konstant, používám ji vždycky po aktualizaci.
A ta příloha je co? Na sociálku chci poslat jen ten nový přehled, kde jsou vypsané slevy běžné a mimořádné, to se musí ještě něco?
Jé a teď mě napadlo, neznáte v Money takovou sestavu, která by dokázala u sociálního vypsat (jen pro mou informaci) rozpis sociálního pro jednotlivé zaměstnance, jako to umí u jednotlivých zdravotních pojišťoven?
Tak jsem si u zaměstnanců zaškrtla tu slevu a srpnovou to opravdu spočítalo. Zbytek jsem si vypočítala ze sestavy Přehled o vyměřovacích základech pojistného. Dělám ještě jednu firmu v jiném programu ( POHODA ) a tam ta příloha je v sestavách. Na mzdy je ta POHODA lepší. Moc všem děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
13. 9. 2009 9:30
Nevím, jestli mám vše správně nastaveno, ale po stažení aktualizace 11.042 se mi sleva na SP nespočítala. Musela jsem jí navést ručně. A také chybí příloha k přehledu. Poradí mi někdo? Díky.