Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
15. 9. 2009 15:12
Dobry den,omlouvam se predem protoze vim,ze to sem uplne nepatri, ale napadlo me ze se s Vami zkusim poradit. V polovine roku 2008 jsem prodala starsi vozidlo. Radne jsem jej odhlasila na kupujiciho na magistratu a na zaklade odhlasky zrusila povinne ruceni vozidla. Nyni, po roce a pul se mi ozval pan kupujici s tim, ze dosud na magistrate nevyridil prihlaseni na sebe a tim ikdyz ma papir o eko-likvidaci nemuze provest vyrazeni vozidla. Musel by jej nejdrive na sebe prihlasit a zaplatit tech 10000,- co jsou od roku 2009 na starsi vozidla. A to se mu samozrejme nechce...Chce po mne abych s nim sla na magistrat,ale bojim se aby me jen nezatahl do nejakeho s tim spojeneho problemu! Myslite ze mu v tom muzu nejak pomoci, ikdyz popravde jsem nehorazne nastvana nebo si to musi vyridit sam?!?!Moc dekuji