Re: daňové přiznání - DPP - student
záleží jestli je podepsala prohlášení poplatníka u DPP,v případě že ne a Váš příjem byl do 5 tis. Kč za měsíc,potom Vám byla sražena srážková daň a tento příjem se neuvádí do daňové přiznání FO nebo do ročního zúčtování
Kdyby jste podepsal prohlášení poplatníka nebo Váš příjem byl vyšší jak 5 tis Kč za měsíc, potom podáváte daňové přiznání nebo požádáte posledního zamšstnavatele v roce 2009 o provedené ročního zúčtování,předložíte mu potvrzení o zdanitelnách přájmech z DPP
Roční zúčtování Vám provede poslední zaměstnavatel za předpokladu,že jste neměl souběžné příjmy ze zaměstnání nebo příjmy podle par 7-10 vyšší jak 6 000 Kč
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
18. 9. 2009 10:49
Dobrý den,
chtěla jsem bych se zeptat, od ledna tohoto roku jsem byla zaměstnaná na DPP u jednoho zaměstnavatele a moje mzda činila cca 20000,- za každý měsíc - formálně se to vešlo do 150ti hodin, od května jsem pak nastoupila na trvalý pracovní poměr k jinému zaměstnavateli. Musím do daňového přiznání brigádu z počátku roku uvést nebo ne? Děkuji za odpověď.
Klára