Re: výživné,za 2 dny soud o promene p.tr
"§ 214 TZ
Zvláštní ustanovení o účinné lítosti
Trestnost zanedbání povinné výživy (§ 213) zaniká, jestliže trestný čin neměl trvale nepříznivých následků a pachatel svou povinnost dodatečně splnil dříve, než soud prvního stupně počal vyhlašovat rozsudek."
Re: výživné,za 2 dny soud o promene p.tr
Ponechání podmíněného odsouzení v platnosti za současného přiměřeného prodloužení zkušební doby zákon v §60 TZ umožňuje ve VÝJIMEČNÝCH případech. Pátrám v judikatuře po výjimečných příkladech, zatím jsem nic nenašel. Domnívám se, že by soud mohl zajímat váš příjem a z toho vyplývající míra úhrady dlužného výživného s ohledem na vaši novou osobní/rodinnou situaci.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
22. 9. 2009 20:53
nemuzu se nechat odsoudit,mam novou rodinu,miminko ma 3 mesice,ulozenou podminku jsem nesplnil jen castecne,tedy dluzn.vyz.jsem neuhr.cele.nemam z ceho.JE MOZNO POPROSIT SOUD O PRODLOUZENI.PODMIN:TRESTU,? 26.9.2006 trestni prikaz,pominka 2 roky,zil jsem radne az doted,po roce po uplynuti podm.trestu mam v patek stani o premene trestu.....prosim co mohu ted delat????DEKUJI SRDECNE