Re: ISU certifikace účetních
Dobrý den, mám za sebou 2 zkoušky a na obě jsem se připravovala sama. Nakoupila učebnice, sborníky, cvičné příklady a opravdu každý den se učila aspoň chvíli. Hlavně jsem neustále dokola dělala příklady ze sborníků a cvičných příkladů. Zkoušky jsem zvládla, ale teď se začínám připravovat na kvantitativní metody a informatiku a nevím nevím, jestli to zvládnu na první pokus.
Hodně lidí má negativní názor na certifikaci účetních, ale je fakt, že jsem se díky tomu už opravdu hodně naučila.
Přeji mnoho úspěchů.
Mockrát Vám děkuji za Váš názor. Připravuji se na zkoušku daně a účetnictví a vůbec nevím, z jakého konce mám začít. Přijde mi například zbytečné se učit nazpaměť daň z příjmů, když je možné při zkoušce použít ÚZ tohoto zákona. Už jsem nějakou dobu ze školy, takže mi chybí systém, jak se toho co nejvíce naučit, ale zároveň i zapamatovat. :-)
Přeji Vám mnoho úspěchů při zkouškách.
Vůbec nemusíte děkovat, vím jak je složité se na zkoušky připravit.
Zrovna u zkoušky z daní se mi velmi vyplatilo, že jsem přibližně věděla, v jakých paragrafech mám hledat. Je to u zkoušky velmi důležité a ušetří Vám to spoustu času, nazpaměť to ani všechno naučit nejde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 9. 2009 8:28
Dobrý den, ráda bych se touto cestou zeptala, zda-li by mi někdo nemohl poskystnout "cenné rady", jak se nejlépe připravit na jednotlivé zkoušky z certifikace. Nechce se mi platit za přípravné kurzy, ale nejsem si jistá, zda-li je to bez nich možné udělat. Je mi jasné, že nejdůležitější je se učit, se učit, se učit. ;-)