Re: Nepodán přehled SP pro slevy
Pokud jste slevu nepodala v daném termínu, tak by Vám už neměla být přiznána za 1-8. měsíc, za další měsíce si ji můžete uplatnit. nezapomínejte, že sleva SP je dobrovolná............a nemusí se uplatnit na všechny zaměstnance
Já bych se poradila na OSSZ kam patříte, pokud by podání znamenalo penále,tak bych to nepodala, ale jsou v tom takové zmatky asi bych se ptala.
A jak víte než se vzpamatujeme z těchto slev, už nám je ruší, takže pak budeme zase přemýšlet, jak neuplatnit. Naši politici jsou prostě "zlatíčka"
Ano, vše sleduji, jenom jsem nějak omylem tento jediný přehled založila s ostatními doklady. Rozhodla jsem se, že prostě zajdu na OSSZ a pokusím se paní v podatelně "zlomit" aby mi tam dala datum 18.9.2009. Jsem z toho fakt moc špatná, ale i takové věci se stávají. Hold, v případě, že to nevyjde, tak částku slevy klientce uhradím - žádná chyba není zadarmo. Všem vám ale moc děkuji za diskuzi a přejí hodně nervů na zvládnutí těch šílenosti, které nás ještě čekají.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
27. 9. 2009 23:15
Vím, že přehled pro SP k uplatnění slev měl být podán do 20.9.2009. Jenže se mi stalo, že jsem jej omylem založila a nepodala. Nemáte někdo zkušenosti s tím, zda jej mám ještě zkusit podat?