Re: Srážky na ZL - zrušení PP ve zk. dob
Srážku určitě proveďte a odveďte. Jestli stihnete výši srážky v ZL aktualizovat či nikoli, je vedlejší. Pokud zam-ec bude trvat na předání ZL před výplatami, na což má nárok, tak informaci o nejisté výši dluhu uveďte dle pravdy v ZL. Následující zam-tel si může od exekutora vyžádat výši aktuální dlužné částky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
29. 9. 2009 11:24
dobrý den,
1.7. nám nastoupil nový zaměstnanec a v srpnu přišla exekuce s právní mocí. Dnes chceme zam. zrušit PP ve zkušební době. Na ZL mám uvedenou částku, kterou jsme mu strhli a odeslali. Ve mzdě za září ale bude mít strženou ještě další, částku, která se mu na ZL neprojeví. Jak mám postupovat? Mám srážky ukončit a za září už neposílat nebo mu ZL vystavím až po výplatách, aby se tam částka také projevila. Mám Helios. Děkuju za radu.