Re: zůstatek na 701
Asi otevírat už uzavřené účetnictví není možné, opravu musím provést v tomto roce. Účetní si vždy "doopravila" rozvahu aby seděla. No hrůza. Chtěla bych to mít OK jakmile to účtuji. Když jsem dle inventůty k 13.9.2009, kterou mi dala zjišťovala zůstatky jednotlivých účtů, vše sedí. Nechápu. Natvrdo mi sdělila že na 701 je zústatek, který převádí z roku na rok :(
Re: zůstatek na 701
Ale ja jsem nepsal,abyste otevirala ucetnictvi,ale zjistila porovnanim zustatku a PS ,kde je ten rozdil a opravu provedla v roce 2009
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Rodinný byznys, který chce „normální“ lidi naučit žít déle a zdravěji
Přijdou vám některé stávající daně bizarní? V minulosti se danily krby, okna i vousy
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
30. 9. 2009 9:20
Dobrý den,
převzala jsem účetnictví a při kontrole jsem zjistila že od roku 2007 se "táhne" zůstatek na účtě 701 ve výši -100 000,-. Tím pádem nesedí aktiva ani pasiva. Pokud bych se nezabývala daňovým problémem, ale pouze účetním, jak by bylo nejlépe schůdné tento problém vyřešit? 429/701 ? Moc děkuji za odpovědi.