Re: Neevidování platby?Je to vůbec možné
Ano, ale ten pán tvrdil, že to neevidují vůbec, to je určitě nesmysl.
Pokladní doklad už nezískám, ale jinak to dohledat nemůžou? Taková velká firma určitě vede podvojné účetnictví,které snad skartované ještě nemají, ale asi se mi v tom nikdo hledat nebude,když ani nevím přesné datum úhrady. Ach jo, jsem vůl :-(
Re: Neevidování platby?Je to vůbec možné
Vymáhají to prý od r. 2002, ale všechna korespondence (od Dp,advokáta,soudu i exekutora) mi byla doručována na adresu,ze které jsem byl již odhlášen. Na nové místo trvalého bydliště (kde jsem již 11let) nedošlo nic, až dnes dopis od exekutora s výzvou k okamžité úhradě nehorázné částky
Ach jo, je to taková strašná bezmoc - já sakra nikomu nic nedlužím, provinil jsem se jen tím, že jsem si po 12-ti letech vyhodil doklady
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
30. 9. 2009 13:48
Dnes mi nepříjemný pán z Dopravního podniku řekl, že pokuty zaplacené v hotovosti u nich na pokladně, neevidují a to znamená, že jsem podle nich pořád dlužník, přestože jsem vše zaplatil. Je to už 12 let, nedávno jsem dělal v papírech pořádek a tyto potvrzení o zaplacení, které jsem tehdy dostal jsem já blbec vyhodil. Opravdu je možné neevidovat platby v hotovosti???