Re: Vedlejšák
z PP, jak píšete, kdysi vedlejšího, dnes řádného PP( i když třeba na zkrácený PÚ) Vám vyplývají stejná práva a povinnosti jako z dalšího PP. Nevím, ja je možné, že nemáte nic sepsáno, ale to nic nemění na situaci, že jste pracoval, pobíral za to mzdu a tudíž ukončení PP může být provedeno pouze zákonným způsobem. Když výpověď, tak písemná.Když důvody s n árokem na odstupné, tak odstupné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
30. 9. 2009 16:41
Prosím Vás mám tzv. dříve vedlejší pracovní poměr, dnes je to pracovní poměr druhý a paní majitelka mi dnes dala výpověď... s tím,že nic sepsáno spolu nemáme, tak mi nic nenapíše..
Mám nárok na papír, tzv. výpověď, kde si budu přát uvedení důvodů a dle toho také odstupné?
Díky