Re: je nárok na podporu prosím pomoc
Nevím, jak je starý, ale budu-li předpokládat, že do 50 let, tak ne:
§ 49
(1) Uchazeč o zaměstnání, kterému v posledních 3 letech před zařazením do evidence uchazečů o zaměstnání uplynula celá podpůrčí doba, má nárok na podporu v nezaměstnanosti, pokud ... získal zaměstnáním .....dobu alespoň 6 měsíců
v zápočt.listu má uvedeno ukončení ve zkušební době, ještě pozn. v jedné nejmenované firmě a.s. takhle řeší krizi, zaměstnanci pobírali 6 měsíců podporu pak je vzali zpět a po 10 dnech se šli opět zaregistrovat a mají zase podporu, proto se snažím dopídit více informací
to bych si tu paní z pracáku tedy, s prominutím, podala ..., vždyť tam jsou pro lidi, tak se mají podle toho chovat, nemohu říci, že mám s ÚP špatnou zkušenost, ať se jedná o uchazeče nebo o dotace, ale tohle chování úředníků, jak píše tazatelka, i když se mě to netýká, mě vždycky nadzvedne... je vám z BC již jasné nebo ještě potřebujete něco vědět, jak jsem četla odpovědi, kolegyně už vám, zdá se, vše řekly
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
1. 10. 2009 8:48
dobrý den, přítel pobíral podporu od.1.4.09-31.8.09, od 1.9.-30.09 pracoval, má nárok na podporu? a jaký paragraf musí být v zápočtáku.
předtím pracoval 3 roky
prosím o pomoc na up mi neporadili , prý až co zadá paní do počítače tak uvidí ??
děkuji všem za odpověď. iv