Re: účet.program Pohoda-zaúčtování-prosí
Musíte zaúčtovat doklad pomocí položek (pravý alt+P) každou částku zvlášt na řádek položky. Pohoda neúčtuje "složeně", takže 321 budete mít rozpsanou na tolik položek, na kolik různých protiúčtů budete účtovat. Pro každý řádek si vytvořte předkontaci.
Re: účet.program Pohoda-zaúčtování-prosí
Musíte si kliknou na záložku "položky" a pak budete účtovat. Pravý alt+P je zkratka, jak si položky rychle otevřete (nemusíte přes záložku). Doporučuji prostudovat manuál Pohody. Začátky jsou těžké, ale po roku nedáte na Pohodu dopustit. :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
1. 10. 2009 16:20
Dobrý den, prosím Vás, pomozte mi někdo, jak zaúčtovat v tomto programu. Asi mě brzo klepne. Dělala jsem v jiném a tady nemohu dát na jednu stranu dva účty.
Takže např. 20tis.záloh.fa za pronájem a platba : 314/321, 321/221
Pak přijde konečná faktura na 50tis. tzn.doplatek 30tis.:
(normálně bych účtovala 518...50tis./321...50tis. a 321...50tis/ 314...20tis.,221...30tis.)
Ale jak to mám udělat v Pohodě, když v Předkontacích mi to dovolí na každé straně jen jeden účet ????
Moc prosím