Re: prosím doporučte mi účetní program
Děkuji za tipy, Účto Tichý doporučuje hodně lidí, tak bude asi fajn.
Máme autodopravu, DE vedu v Excelu, nyní ale budeme provozovat další dvě živnosti a tak si myslím, že je správný čas na zakoupení účetního programu. Autodopravu bych klidně dál vedla tak jak jsem zvyklá, ale určitě bude lepší (DPH,DP,přehledy) začít všechny tři živnosti dávat do programu. Je to tak? Je v Účto Tichý možné nějak nastavit několik číselných řad faktur?
DObrý den,
měla jsme možnost pracovat s mnoha účetními SW a jednoznačně vede Pohoda, přehledné, jasné, intuitivní ovládání, přehledy, tiskopisy, reakce na zmenu legislativy, pružnost, na telkefonu od 8-16, vždy poradí, pracuji s ní už 10 let a nedám na ní dopustit, sklady samozřejmě má taky :-)
Alka
Již několik let používám programový systém AdmWin ve startverzi, která je zadarmo do 200 záznamů v deníku ke stažení na http://www.admwin.cz/download/ , kde je dost často aktualizovaný. Ta kapacita mně na rok postačuje, ostatní evidence nejsou nijak rokem omezeny. Je jednoduchý na ovládání i v propojení faktur na deník. Více je popsané na http://www.admwin.cz/nabidka/ucetni-pro ... -admwinde/ . Faktury, objednávky a ostatní doklady v PDF posílám přímo z něj mailem. Počet skladových karet a především zakázek není nijak omezen a i při jejich velkém množství je oproti Pohodě hodně rychlý.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
5. 10. 2009 13:49
Prosím, můžete mi doporučit jednoduchý účetní program pro úplného začátečníka plátce DPH, DE ? Potřebuji vést sklad, platby převodem, v hotovosti, faktury, dodací listy, daňová přiznání, DPH, přehledy pro pojišťovny