Re: Dodatečné přiznání
Musíte otevřít daňové přiznání za srpen (Záznam/Zavřít), tím se Vám zpřístupní faktura . Na té přepíšete kod členění DPH na
PDmajDov, což má za naásledek zapsání částky na ř. 48 v daňovém přiznání. Pak uděláte nové daň. přiznání - nabídne se dodatečné, bez zaúčtování. bude obsahovat pouze tento vyplněný řádek 48.
Blanka
Re: Dodatečné přiznání
Dobrý den, mám prosbu ohledně dodatečného přiznání DPH za 08/2009. Přišla jsem na chybu až teď. Při prodeji auta jsem chybně zapsala, že nebylo nárokováno DPH a správně mělo být DPH odvedeno. Teď jsemzjistila, že neuzavírám DPH, v nabídce Záznam/uzavřit. Udělala jsem ID do roku 201o, Datum vstavení 17.3.2010, DUZP 10.08.2009, datum úč.případu 10.8.2009.
Tím jsem ponížila 641 a odvedla bych DPH
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 10. 2009 10:57
>Dobrý den, odevzdala jsem přiznání k DPH za srpen a teď jsem zjistila, že se mi pořízení majetku z EU (auta) neobjevilo na ř.48. Nevíte někdo, jak vystavit dodatečné přiznání v programu POHODA u tohoto případu? Děkuji.