Re: Pokladna v mínusu
Měla jsem to v jedné firmě taky, ovšem pak při kontrole začal kolotoč s dokazováním příjmů, jestli je vůbec možné, že takové peníze majitel je schopen vkládat. Nebylo to moc veselé.
vy jako účetní nenesete zodpovědnost za to, že firma hospodaří tak jak hospodaří...... jediná možnost je, že provedete fiktivní vklad majitele společnosti a je už jeho problém, aby prokázal své příjmy, když už to nechal zajít až takto daleko, tak ať nese zodpovědnost......nejste kouzelník, aby jste dokázala nemožné..... vím že občas požadavky na účetní jsou hodně náročné a málo ceněné....
Fiktivně vložte paníze do pokladny a budete v plusu - tak se to děje ve spoustě firem
na začátku roku se peníze vloží -vklad podnikatele
a na konci roku semu zase vrátí - aby vše bylo"papírově"
v pořádku - byla jsem na kontrole na FU a říkali, že je to správné
a nezkoumali, kde vzal peníze - do toho jim nic není.........
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
9. 10. 2009 10:26
V pokladně máme díru - jsme hodně moc v mínusu (cca 900000,- majitel někjteré věci dotuje ze svého). Fyzicky nám pokladna sedí. Jak toto řešit? Napadlo mě jedině vklad podnikatele - navýšení ZJ, ale co vše je k tomu potřeba zařídit?