Re: OT_Evo, gravere...PC a problém v pře
Je mi líto, ale Visty nemám na žádném pc, úmyslně se jim vyhýbám, takže jejich nástrahy nemám příliš probádané :-( Chtělo by to znát přesnější popis problému nebo si k tomu pc sednout, ona to bude nějaká prkotina, ale takhle na dálku a bez dalších informací neumím poradit.
Re: OT_Evo, gravere...PC a problém v pře
Evi, jste hodná, díky za reakci. Bohužel jsem zdědila PC po synovi a jsou tam Visty, takže jsem si nemohla vybírat, jsou sice pěkné na pohled, ale občas se ztrácím, jsem takový bludný Holanďan, co se týká PC ... :) holt znásilním souseda, má smůlu, mějte se pěkně a pěkný den a děkuji !
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 10. 2009 19:35
ahoj, nejspíš to nevyřeším, přesto to zkouším - mám Visty, pokud chci přehrát on line radio, naskočí to, ale hned ukončí a sdělí, že problém způsobil, že program přestal správně fungovat. Systém W program ukončí a oznámí vám, zda je k dispozici řešení. Ukončím a systém W mlčí ... poradíte co s tím ? Radio fungovalo, jen jsem (asi bohužel) odškrtla hlášku, která se mi tam neustále zobrazovala, ale teď si nevzpomenu, co říkala, tak nějak jsem si myslela, že není důležitá ..., potvora, asi byla ... :(