Re: Vrátný a rozvrh pracovních směn
Ze zkušenosti:
řešili jsme tento problém tak, že jeden z nich byl pověřen funkcí(velitel stanoviště, vedoucí, nebo jiný název,), ten si s nimi sedl a zpracoval návrh rozvrhu směn, jak jim to vyhovovalo, předložil, pokud nebyl nějaký zásadní problém, byly rozděleny poměrně hodiny v měsíci, tak bylo schváleno a plnilo se. Výměny směn zajišťoval taky on. Stejně Vám to vyjde se 4 pracovníky na nepřetržitý provoz s přesčasy, protože základní PÚ to nepokryje, takže buiď někoho na dostřídání, nebo si mezi sebou rozeberou přesčasy a přivydělají si navíc.
Re: Vrátný a rozvrh pracovních směn
My máme také ostrahu-nepřetržitý provoz. Směny mají od 5.30 do 17.30 a slouží 3dny denní, 3dny volno, 3dny noční, 3dny volno. Jim to takto vyhovuje.V pracovních dnech s nimi ještě slouží denní služba běžných 8hodin, takže pracují 11h+2přestávky. O nočních směnách, svátcích a SO+Ne mají placených 12hodin.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
13. 10. 2009 15:53
Dobrý den, koupili jsme objekt a zaměstnali jsme 4 vrátné. Jak jim nejlépe udělat rozvrh směn, aby to odpovídalo všem požadavkům ZP? Střídají se po 12 hodinách ( 6-18 a 18-6), placeni jsou 60,-Kč/hod. Jak jim to naplánovat? Podle docházky za září chodili do práce takto: Denní, Noční,Volno,Denní,Noční,Volno,Volno,Volno a tak stále dokola. Já v tom úplně plavu, protože jsem to nikdy nedělala, vždy jsem měla jen pracovníky s měsíční mzdou a pravidelnou prac.dobou. Díky všem za tipy a rady.