Re: Skončení rodičovské dovolené
Zřejmě máte na mysli, že Vám v prosinci skončí pobírání rodičovského příspěvku, který jste si vybrala na 2 roky. Délka pobírání rodič. příspěvku (což je státní dávka) ale nesouvisí s délkou rodičovské dovolené (což je název volna u zaměstnavatele). Záleží na tom, o jak dlouhou rodičovskou dovolenou jste zaměstnavatele požádala. Pokud jen do dvou let, tak máte na výběr dvě varianty: buď nastoupíte zpět do práce (to zřejmě nemůžete) nebo zaměstnavatele požádáte o rodičovskou dovolenou na další dobu (tu si určíte, nejdéle ale do 3 let dítěte, protože rodičovská dovolená je maximálně do 3 let). Zaměstnavatel musí povolit a Vy zůstanete na rodičovské dovolené. Tato rodičovská dovolená je volno ve Vašem pracovním poměru zatímco na základě dohody o pracovní činnosti můžete dále pracovat. I kdybyste výdělek neměla, tak budete nadále pojištěna z titulu "žena na rodičovské dovolené". Pokud jste zaměstnavatele už původně žádala o rodičovskou do 3 let, tak už žádat nemusíte, prostě zůstanete na rodičovské.
Nevím, jak jste to myslela s tím úřadem práce, protože podporu byste mohla brát pouze pokud byste ukončila pracovní poměr.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
19. 10. 2009 10:09
Dobrý den, prosím o radu. V 12/2009 mi končí dvouletá rodičovská dovolená, ale jelikož mi dceru nevzali do školky, nemohu nastoupit na hlav.prac. poměr. U svého zaměstnavatele mám zároveň podepsánu dohodu o provedení prac.činnosti, takže odvody na SP a ZP odvádím z ní. Myslela jsem si, že bych u zaměstnavatele požádala o tříletou rodičovskou dovolenou s tím, že od Úřadu práce bych nedostávala žádnou výplatu, ale nejsem si jistá, zda je toto správně - aby se zaměstnavatel nedostal do problémů. Na SP a ZP bych normálně platila z dohody.
Děkuji za radu.