Re: Přeplatek na MD
pokud bude mít mezi MD a čerpanou dovolenou jeden den neplac. volno, potom nesplňuje podmínku nekrácení dovolené při bezprostředním nástupu na řádnou dovolenou po mat. dovolené (asi budete mít přeplatek na dovolené, kvůli tomu 1 dni)
z tohoto důvodu nevím, jak bych to řešila - máte přeplatek na mateřské -to, jestli se dohodnete, zda vám peníze vrátí nebo ne asi v tuto chvíli není to nejpodstatnější,ale jak obejít § 217 odst. 5? - jestli se dá vůbec obejít, já bych se klonila spíš k tomu, že půjde již o jiný §
Re: Přeplatek na MD
Já bych žádnou dovolenou nekrátila, udělala bych to tak, že tu dovolenou začala čerpat jako o den dřív a pak bych opravila den nástupu na rodičovskou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
21. 10. 2009 8:08
Dobrý den, nejsem si jistá, zda mám správný postup. Přeplatili jsme mat.z roku 2008, ručně opravím přehled na soc., nové rekapitulace, na ten jeden den zadám nepl.volno, dál čerpala řádnou dovolenou. Je to už za měsíc duben, naštěstí se mat.nevztahuje na slevu na pojistném, teda doufám :-( Děkuji za odpovědi