Re: datové schránky - společenství vlast
je to pravnicka osoba, je. je zapsana v OR, je. tak bych videl ze ji ma povinne. nejlepsi bude. kdyz zavolate na infolinku. nebo jim napisete. http://www.datoveschranky.info/eporadna/
budete to mit z prvni ruky a pak se tu muzete o poznatky podelit. brnknul bych tam, ale uz konci a zitra si na to nevzpomenu. ;o)
Re: datové schránky - společenství vlast
no tak vidite, ani to nebolelo. ale na jejich strankach to nikde napsany neni. podle toho co tam je v odrazce pro pravnice osoby, tak bych rekl ze povinne to je. treba to tam dodatecne nekam napisou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
21. 10. 2009 16:41
pročetla jsem diskuzi na téma datové schránky, ale nenašla jsem tam nic o společenství vlastníků bytových jednotek. Je to právnická osoba zapsaná v OR, ale moc se mi nezdá, že by měla mít povinně také datovou schránku. Právě zakládáme nové SVJ, tak bych chtěla mít jasno. Víte někdo víc?