Re: terminy placení daní
socka a zdrávka jsou skutečně až od ledna 2010 a došlo ke sjednocení dattumu spaltnosti, tj. u ZP i SP do 20. následujícího měsíce, zatímco teď u ZP to bylo do dne, kdy byl nahlášený výplatní termín pro mzdy (firmy měly třeba 15.)
Re: terminy placení daní
>>>>>dobry den,
>>>>>
>>>>>ted jsem se nekde docetla, ze snad od listopadu 2009
>>>>>se mění datum, kdy ma být připsana dan na uctu FU. do
>>>>>ted stacilo ,kdyz se k terimnu odepsala z naseho
>>>>>uctu,
>>>>>ale ted to uz musi byt na uctu FU. Plati to prosim
>>>>>pro
>>>>>vsechny dane? z mezd, zaloh i plateb DPH ? Děkuji za
>>>>>radu
>>>>Ano platí to ale nejenom na daně, ale na všechny
>>>>instituce vč.sociálky
>>>
>>>jedja, mela jsem nejak zafixle, ze ZP a SP plati az
>>>od
>>>ledna 2010 ? muzete mi prosim poradit odkud jste
>>>cerpala ? nekde jsem to cetla, ale nejsem schopna to
>>>nikde
>>>ted najit.
no spousta věcí tady, a mě chodí na e-mail od Verlag Dashöfer e-mailové noviny, kde Vás upozorňují jednak na to, co se právě schvaluje, co se již schválilo ...docela mi to pomáhá v tom, že zaregistruji změnu...vím o ní, a pak už se dá spousta najít na netu nebo tady. mohu vám poslat konkrétně, (na e-mail) jak třeba tato informace ohledně plateb vypadala. já si pak na netu zadala změny splatnosti daní a někde na jiném serveru jsem dohledala i tu SP a ZP. Prostě mě to udržuje v bdělosti
>>>dekuji za pomoc
>>
>>socka a zdrávka jsou skutečně až od ledna 2010 a
>>došlo
>>ke sjednocení dattumu spaltnosti, tj. u ZP i SP do
>>20.
>>následujícího měsíce, zatímco teď u ZP to bylo do
>>dne,
>>kdy byl nahlášený výplatní termín pro mzdy (firmy
>>měly
>>třeba 15.)
>
>diky za odpověd, a odkud ty vsechny informace
>zjistujete ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
22. 10. 2009 10:01
dobry den,
ted jsem se nekde docetla, ze snad od listopadu 2009 se mění datum, kdy ma být připsana dan na uctu FU. do ted stacilo ,kdyz se k terimnu odepsala z naseho uctu, ale ted to uz musi byt na uctu FU. Plati to prosim pro vsechny dane? z mezd, zaloh i plateb DPH ? Děkuji za radu