Re: Rozvaha
K 31. 12. 2008 máte HV předchozích let a HV roku 2008. Pokud HV 2008 ponecháte nerozdělený po schválení roční závěrky, přiúčtujete do min. let - to by mohla být ta změna, ale to přece víte, že jste na tento účet něco účtovala, ne?
Re: Rozvaha
Já to účetnictví zdědila. Po šéfovi, v takovém stavu, že nevím jestli to po něm hodit nebo si jít hodit mašli. Možná by bylo snažší si koupit kuličkové počitadlo. Joo když se laik hrabe v něčem, co neumí. Myslel si, že když si koupí program, tak nemusí být účetní, že to za něj udělá vše sám. A to jako vylepšení si hrál i na programátora. Takže v tom nesedí vůbec nic.
Navíc tedy já taky nejsem žádný machr. Účetnictví jsem dělala před lety. Takže se v tom solidně plácám. Ale už do toho začínám vidět.
Moc děkuji za odpovědi. Ještě v té rozvaze. k 31.12.08 mám v položce i HV za 2008?To ne, ne? Tam by měl být jen HV za minulý leta tedy 2007, ne?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
22. 10. 2009 14:18
Prosím v rozvaze v položce výsledek hospodaření let bude výsledek hospodaření za loňský rok před zdaněním nebo po zdanění?Díky.