Re: Co má obsahovat přijatá fa - nově
:-) no vidíte, stačilo Vás trochu "nakopnout" a všechno se dalo najít, že.... :-)
pokud se milá paní Kláro dobře pamatuji, tak jsem v odpovědi uvedla, kde má tazatelka hledat odpověď, když si nebyla schopna pročíst zákon o DPH.... A Vaše odpověď není na místě, vy jste si tím jen "ohřála polívčičku", ale neuměla jste poradit....
Ale jinak Vám přeji pěkný zbytek dne
Paní VandoB, jsem ráda že jste přešla uštěpačnou poznámku paní Kláry. To "upřesnění" jsem jen napsala pro čtenáře diskuse, kteří občas i zpětně hledají odpovědi a informace podle témat jako já, a může jim to pomoci. Ještě jednou díky a hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
26. 10. 2009 10:52
Dobrý den, dozvěděla jsem se, že dle nového zákona, musí být na přijaté zahraniční faktuře připsán ještě text "Datum uskutečnění pořízení, Sazba daně, Výše daně, Datum doplnění" a chtěla bych se zeptat, zda je nějaká předepsaná forma výše uvedených vět, a kde to najdu. Předem děkuji za odpověď.