Re: Rozhodnutí o vzniku dočasné prac.nes
Měla by odevzdat doklad o prac.neschopnosti v den nástupu na PN, protože -jak můžete vědět, že je nemocná -když nechodí do práce, tak to jsou různé důvody:1/ např. zaměstnanecchce chce ukončit prac. poměr
2/ nevidí důvod chodit do práce atd.
3/ požádá o neplacené volno atd.
Když se zachováte slušně, tak paní vyzvete o doložení dokladu o PN,
nevím kolik máte zaměstnanců, ale při počtu např. 300 lidí, nevím jak bych stíhala pátrat proč někdo nechodí do práce - pokud se neozve do 2 dnů, tak má neoml. absenci a pak jsou z toho vyvozeny důsledky - ale nyní už si to nikdo nedovolí, pokud marodí, tak aspoň zavolají, že doklad o PN dodají pozdějí atd. zdravím
Re: Rozhodnutí o vzniku dočasné prac.nes
Omluvila se zatím jen telefonicky, tak mě zajímalo do kdy musí přinést doklad, nikde jsem se to nedočetla.
Děkuji moc
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
1. 11. 2009 21:26
Dobrý den,
do kdy musí zaměstnanec odevzdat zaměstnavateli Rozhodnutí o vzniku dočasné pracovní neschopnosti ? Zaměstnankyně je již týden nemocná a já stále ještě nemám tento doklad.
Děkuji mockrát