Re: nájem garáže sám sobě
jak chcete uzavřit smluvní vztah - tj. vztah dvou subjektů, když máte jen jeden???
Re: nájem garáže sám sobě
Pronajímat určitě ne, ale svého času existovala možnost dávat u Fo do nákladů např. část enerigií za prostory k podnikání, které byly součástí obytných prostor. Ideální byly samostatné elektro-, plyno- , vodo- a jiné -měry. Nebo se použil nějaký výpočet a obvykle jsem jej konzultovala s Fú. Problém nebyl - tenkrát. Už pár let ale soukromníky bez provozovny neúčtuju, takže jsem přestala sledovat uznatelnost těchto nákladů. U garáže, kde stojí firemní auto bych stejně nedávala do nákladů kompletně všechny energie, ale krátila bych o nějaké to procento, v souvislosti s využitímauta k soukromým účelům. A to procento bude tím vyšší, čím víc slouží garáž i jako úschovna všeho možného i nemožného....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
3. 11. 2009 12:14
Dobrý den, mám dotaz: může majitel rodinného domku a garáže si tuto garáž sám sobě pronajímat do podnikání (na ŽL) k parkování svého firemního auta?
Děkuji za odpověď