Re: Rodné číslo na smlouvě
Já bych řekla, že se moc kecá ohledně RČ, protože jsou uvedeny
všude - pokud je uvádíte na smlouvách -/potřebujete je při vyplňování různých přehledů pro OSSZ/ tak Vám pracovníci podepíší "papír", že souhlasí s uvedením RČ ve smlouvě a je "vymalováno"
Nic, tím že smlouvu podepsali, souhlasili s uvedením RČ. Tak nám to bylo vysvětleno i na školení. Bylo kolem toho moc humbuku, dokonce jednu dobu se měly zamazávat na starých smlouvách, když nebyl extra souhlas a potom najednou, podle nějakého výkladu - tím, že podepsal, souhlasil.
tyhlety paní na školení mám nejraději, každá z jiné drůbežárny s jiným výkladem a absolventům školení stihnou za dopoledne nakecat takových blbostrí, že se s tím pak půl roku potýkají.
Nejjednodušší je vždy okamžitě vznést dotaz: Který zákon a ve kterém § to upravuje-zakazuje, nařizuje a mnoho tzv. lektorů je kde? Až tam.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
4. 11. 2009 8:54
dobrý den,
na smlouvách uvádíme rodná čísla, nevěděla jsem, že se to nesmí. Co mám dělat teď? Od nových nástupů budu psát datum narození, ale co s těmi starými smlouvami?
Můžu aktuální smlouvy opravit - naše kopie? Nebo musím smlouvy předělat? A co s lidmi, co už tu nepracují?
děkuju!