Re: exzekuce na účtu majetku platu
Možná jsem nepochopil váš příspěvek, vlastně jste nám oznámil, že máte dluhy, které byste rád splatil, ale nemůžete kvůli tomu, že vám z výplaty zbývá minimum.
Vyjádření exekutor určitě poslal a řádně doručil, jinak by nemohlo začít srážení ze mzdy. Že o doručení nevíte, je možné a s největší pravděpodobností to nebude chybou exekutora. Spojte se s ním, abyste se dozvěděl, jaký dluh vymáhá. Pokud budete pracovat, jednou se klidu určitě dočkáte. ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
4. 11. 2009 9:53
dobrý den prosím o radu bývalé manželce dlužím 12100kč dcerce již od její plnoletost 22000kč mám dohodu že ji to zaplatím jen ustní exzekutor mi zabyvil 40 000kč s účtu a nini 9000kč ze mzdy exzekutor mi neposlal žadné vyjadření prostě zabavuje a zabavuje nikdo mi nechce a půjčit abych to vyrovnal co dělat? zůstalo mi 5tisíc a musím zaplatit další alimenty? když dcerka ukončila školu ted v červnu ? co dělat abych to vše napravil kdy budu mít klid? děkuji za odpověď