Re: Nástup po mateřské dovolené
Tak jednak nejste na ´mateřské dovolené, ale na rodičovské dovolené. Když jste si požádala do 3 let věku dítěte, zaměstnavatel v žádném případě není povinen vyhovět vaší žádosti o dřívější nástup do práce. Tudíž i když by pro vás neměl místo, nemusí to teď řešit, protože vás povede do 3 let na rodičovské dovolené.
Re: Nástup po mateřské dovolené
Až vám skončí rodičovská dovolená, dá vám zaměstnavatel výpověď pro nadbytečnost s odstupným.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
4. 11. 2009 10:41
Dobrý den, chtěla bych nastoupit do práce dříve než jsem původně zamýslela. Dcera má nyní 2 roky a zaměstnavateli jsem zasílala dopis, že budu čerpat mateřskou dovolenou do 3 let věku dítěte. Mohu požádat zaměstnavatele, že z fiannčních důvodů chci nastoupit dříve?? A jak mám postupovat v případě, že zaměstanavatel již pro mne nemá volné místo?? Spousta pracovních pozic se rušila a propouštěli se zaměstnanci. Děkuji za odpověď