Re: Aktualizace 2010
Jestliže je na dokladu 2010, tak bych rozlišila s tím, že je pravda, že pravidelně se opakující platby se rozlišovat nemusí, pak záleží v jakém roce máte aktualizaci 2009 at nemáte 2 v jednom roce.
Jinak je mi divné, že už máte v ruce cd na 2010. myslím, že je brzy na to, aby tam byly promítnuté všechny změny platné od 1.1.2010 a naopak některé věci, které budou platit v 2010 neplatí letos. My dostáváme aktualizaci 2010 většinou v 1.týdnu v lednu, ale už jsme ji taky nedávno platili. Není to náhodou u vás stejně neposlali vám poslední cd za rok 2009 a souběžně ste třeba platili dopředu rok 2010 ??
Re: Aktualizace 2010
Zavolala jsem na infolinku, kde mi sdělili, že to CD, které nazvali Aktualizace 2010 je aktuální pro rok 2009, proto zaúčtuji na 518. Děkuji všem za odpovědi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Přijdou vám některé stávající daně bizarní? V minulosti se danily krby, okna i vousy
Sociálka znovu opravuje JMHZ, tentokrát snad už odstranila „vážné nedostatky“
Přiznání i přehledy OSVČ musíte podat elektronicky, nově se to týká i „zdravotka“
Senátní výbor podpořil snížení záloh OSVČ, mohlo by k němu dojít od června
DPP podle zákona o zemědělství a uplatnění slevy na pojistném
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
4. 11. 2009 12:13
Mám fakturu na aktualizaci uč. programu 2010. Na CD byla verze, která je platná i letos. Mám zaúčtovat na účet 383? Časově rozlišuji i nižší částky. Děkuji