Re: pracovní smlouva od 1.
>>Dobrý den. Právě na to se ptám. V sobotu ani neděli nebude pracovat a může pak být ve smlouvě vznik pracovního poměru 1. když je to sobota? Už jsem to tak udělala a nevím, jestli to mám přepsat na 3., což je pondělí, nebo je to úplně jedno a zbytečně to komplikuji. Ve škole nás toto bohužel nenaučili a to jsem dávala pozor!!! :-) Díky moc předem za vaši odpověď.
Pracovní poměr můžete sjednat na kterýkoliv den, který si dohodnete.
all promiňte, já vím, že mohu sjednat pp na kterýkoliv den, jen jsem chtěla vědět, jestli ten den musí odpracovat směnu a na to jste mi neodpověděla, nechtěla jsem udělat chybu a tak jsem se doptala. Patrně máte větší zkušenosti nebo jste zkrátka chytřejší, obojí Vám přeji a děkuji za Váš čas.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Zaměstnavatelé mají poslední šanci dohlásit údaje, jinak hrozí zamítnutí hlášení
Senioři přicházejí o miliony kvůli falešným daním. Policie varuje před novým trikem
ČSSZ varuje před zásadní chybou v registraci zaměstnavatele
Invalidní důchod se mění na starobní. Kolik budete pobírat?
Od margarínu v televizi po nákupní AI agenty: Fascinující cesta e-commerce
Daňový trapas Říčan: Za vyšší daň z nemovitostí totiž může radnice, ne berňák
4. 11. 2009 13:16
Dobrý den. Můžu mít datum vzniku pracovního poměru ve smlouvě 1. 11. když je to sobota a u nás pracovní týden trvá od pondělí do pátku? Jde mi o to, jestli pak nebudou chybět hodiny ve fondu odpracovaných hodin...? Velice děkuji