Re: výpověď ve zkušební době - prosím
pokud dal výpověď, tak běží 2měs. výpovědní lhůta
mohl skončit PP ve zkušební lhůtě, potom záleží, jak je to napsané
ona předložka "k" je zavádějící a nedoporučuje se v těchto záležitostech používat, protože si to každý může vysvětlit jinak
pokud chtěl končit 12.10., potom měl ukončit PP 12.10., pokud ale chtěl končit 13.10., tak měl ještě ten den pracovat (jinak můžete dát neomluvenou absenci nebo dovolenou/pokud nějakou má/, pokud se již do práce posl. den nedostavil)
Bohužel je to jednoduší člověk, měla jsem dát asi stavbyvedoucímu lejstro zrušení PP ve zkušební době. Nenapadlo mě, že to takhle napíše. Napsal dávám výpověď k 13.10., přičemž už ten den nepracoval. Toho člověku už neseženu, aby mi něco podepsal.
Nebo můžu pod to napsat zrušení prac. poměru ve zkuš. době a podpis vedoucího, jestli to pomůže.
dík M.
asi bych ukončila 13.10. a na tento den mu dala neomluvenou absenci, není vaše chyba, že si zaměstnanec neumí napsat ukončení prac.poměru....pak jsou z toho zbytečné komplikace....ale vy máte od něho ukončení k 13.10. byť špatně formulované......
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
6. 11. 2009 13:06
Zaměstnanec mi dal výpověď ve zkušební době k 13.10., ale 13.10. už nepracoval. Co teď s tím, odhlásím ho všude k 12.??
Poraďte prosím M.