Re: datové schránky
Jak jsem tak pochopila, tak na czechpoint by se mělo jít v případě, že z datové schránky budete chtít něco vytisknout. Aby to mělo úřadní štempl. 30,-Kč za / 1 stránka. Ale ještě se schránkou nemám žádnou zkušenost, zatím pořád prázdná :-)
tak chápete tu logiku, soud mě obešle a v případě, že budu chtít úřední štempl, tak za to musím zaplatit a v opačném případě taky....
chci vědět jak dlouho to bude fungovat......něž zase někdo rozhodně, že to nebylo efektivní řešení..........
musíme se s tím poprat
vypadá to, že se soudy s datovými schránkami taky již poprali. Jinak pro ně je otázka doručení po 10 dnech 100%. Když poslali dopis, tak neměli jistotu, že si ho ten dotyčný vyzvedne. A taky to mají zadarmo.
My jsme poslali přes DS už tři dopisy naskenované. Ve wordu by to šlo taky, ale ten by mohl být pozměněn a v pdf. se úpravy nedají dělat.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
6. 11. 2009 14:50
Mám dotaz jelikož dovolat se na infolinku dat.schránek je nadlidský výkon
Pokud příjde do schránky od soudu cokoliv....na co já budu reagovat buď vyjádřením popř. dodám kopii potvrzení mohu to vše naskenovat a poslat přílohou nebo kdy je nutné jít na czechpoint, aby mi to zde dali do elektronické podoby, kt. pak můžu odeslat?