Dobirka

• (neregistrovaný)

8. 11. 2009 19:46

dobry den
    prosim vas ma par otazek ohledne prodeje pouziteho zbozi
    na bazosi sem mel inzerat na prodej brankarskych rukavic za cenu 2800kc,ozval se mi na inzerat kupec dohodli sme se ze mu poslu fotky pouzitych rukavic,fotky jsem poslal byl spokojeny stacili mu,s cenou souhlasil take a poslal mi adresu na doruceni baliku
    rukavice sem mu poslal na dohodnutou adresu za cenu kterou jsme so dohodli plus 100kc za postovne kdyz mu dosel papir ze ma dobirku za psal mi ze je cena visi ja sem se mu omluvil a rekl ze postovne vratim na ucet i kdyz si myslim ze postovne plati ten kdo to prijme nicmeni sem mu to slibil, tedy dalik vyzvedl ,v baliku byly stejne rukavice co na fotkach s kterima pan souhlasil ale po otevreni baliku me nasledne psal ze se mu cena nezda a chce to vratit,mam trable vyhrozuje mi policajty a podobne ,vzdyt ja mu dal zbozi ktere chtel videl a souhlasil s poslani a ja to splnil o pripadnem vraceni nepadlo ani slovo...
    prosim vas je pravo na me strane kdyz se postupoval podle toho jak vam pisu??cena byla dana kupec souhlasil ja sem poslal zbozi v baliku bylo stejne jak na fotkach tak nevim co dal dekuji vam moc za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).