Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
10. 11. 2009 7:39
jsme bazar aut,v 5.2009 jsme vykoupili osobní automobil,na fa bylo vyčísleno DPH,ale my jsme si ho neuplatnili.V7.2009 JSME TOTO AUTO PRODALI ,DPH jsme odvedli zrozdílu mezi NC A PC.V 9.2009 jsme od téže firmy opět koupili auto s vyčísleným dph a neuplatnili odpočet.Toto auto jsem zatím neprodali.V 10.2009 JSME ZJISTLI,ŽE jsme si u obou aut měli udělat odečet a při prodeji DPH přičíst.Naauto prdané v 7.2009 jsme udělali v 10.2009 dobropis a následně fa s vyčíslením dph. FA od dodavatele z 5.2009 jsem měla v účtu jako nedaňový závazek bez dph.,v 10.2009 jsem ji opravila na daňový a vyčíslila DPH.vŠE MI TÍM PÁDEM SPADLO DO DPH ZA ŘÍJEN.měla bych ted za 5,7,9 2009 napsat dodatečné přiznání k dph,jsem z toho jelen,když vlastně opraveno mám vše v říjnu.prosííím moc o pomoc,myslím si totiž,že když podám dodatečné za ty měsíce,co mám chybně, tak jak uvedu,že vše je vyrovnáno v tom říjnu?