Vzory

• (neregistrovaný)

10. 11. 2009 12:13

Dobrý den, nemáte někdo vzor archivní knihy...na archivaci a skartaci....nemůžu najít a bohužel ano koupit.A jak vypadá takové napomenutí za neplnění povinností vyplívajících z právních předpisů, dík

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 10. 11. 2009 12:20

-vera- (neregistrovaný)

Re: vzory
      určitě je to někde na internetu,
      ale pokud mi napíšete e-mail, tak vám to naskenuju a pošlu,

mám takovou super knihu "Jak nakládat s písemnostmi aneb registratury, spisovny a archivy" od nakladatelství Montanex
      můžu jenom doporučit

ale nebrala bych spisovou službu tak vážně, nepamatuji si, že by někdy přišla na mého zaměstnavatele nebo na kohokoli koho znám kontrola, výzva nebo něco podobného

• 10. 11. 2009 12:32

Tonka (neregistrovaný)

spisovou službu vůbec nevedeme, ale někde musím zapsat dokumenty skartované a někde asi dokumenty s trvalou hodnotou,navíc máme ISO, takže všechny ty řády a plány a směrnice musím dodržovat...jsem jen zaměstnanec. Tak jestli se vám to podaří:zkuste:stanley684@email.cz...moc děkuji

• 10. 11. 2009 13:32

-vera- (neregistrovaný)

spisovou službou se rozumí práce spojené s příjmem, tříděním, doručováním, označováním, evidencí, oběhem, vyřizování, vyhotovováním, rozmnožováním, podepisováním, odesíláním, ukládáním a vyřizováním písemností

tak o tom ani nevíte, ale vedete ji :-)
      mrkněte, něco jsem poslala

nebála bych se kontroly z příslušných orgánů, spíše aby Vám to sedělo na ISO

archivní kniha v těch naskenovaných vzorech není, ale já se držím vzorově strany 133, číslo, název, rok vzniku, skart. znak a lhůta, množství (u mě vždycky 1) a místo uložení (u Vás asi netřeba, bude to jedna kancelář, která se bude jmenovat spisovna, já mám kanceláří víc, tak tam mám uvedeno, kde konkrétně, aby se našlo)

snad vám to k něčemu bude

• 10. 11. 2009 14:00

Tonka (neregistrovaný)

Hned to jdu prostudovat děkuji moc, jste prostě úžasná

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).