Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2009 7:19
Dobrý den, mám problém, koupila jsem si kočárek pro dvojčata, který jsem hned druhý den reklamovala. Reklamaci mi uznakli a opravili, ale na kočárku nebylo nic poznat, ale byla jsem nucena kočárek si vzít, protože jsem děti neměla čím vozit. Během užívání se vyskytly další vady, které jsem ve lhůtě 6 měsíců reklamovala, s tím, že jsem tam uvedla i tu původní vadu, na celém kočárku začaly vylézat šroubky, které nešly zašroubovat a to podotýkám, že i vně kočárku, kde ohrožovaly zdraví dětí, upozornila jsem i na původní vadu a i zadní kolečka začaly drhnout, bylo těch vad více. Hovořila jsem se servisním technikem ten mi řekl, že buď kočárk pošlu nebo ať si dělám co chci. Byla jsem v dost složité situaci, ale kočárek jsem poslala, ale reklamaci mi z nepochopitelných důvodu neuznali v žádném bodu. Reklamaci jsem postavila na tom, že kočárek nemá užitné vlastnosti které má mí a na reklamaci do 6 měsíců, s tím, že mi můsí dokázat, že vada výrobku nebyla hnet při jeho převzetí, ale napsali, mi že výrobek je v pořádku. Byla jsem za tu dobu nucena koupit nový kočárek, který nevykazuje žádné takové závady, nevím jak postupovat dál. Moc děkuji za radu. Záchová