Reklamace kočárku pro dvojčata

• (neregistrovaný)

12. 11. 2009 7:19

Dobrý den, mám problém, koupila jsem si kočárek pro dvojčata, který jsem hned druhý den reklamovala. Reklamaci mi uznakli a opravili, ale na kočárku nebylo nic poznat, ale byla jsem nucena kočárek si vzít, protože jsem děti neměla čím vozit. Během užívání se vyskytly další vady, které jsem ve lhůtě 6 měsíců reklamovala, s tím, že jsem tam uvedla i tu původní vadu, na celém kočárku začaly vylézat šroubky, které nešly zašroubovat a to podotýkám, že i vně kočárku, kde ohrožovaly zdraví dětí, upozornila jsem i na původní vadu a i zadní kolečka začaly drhnout, bylo těch vad více. Hovořila jsem se servisním technikem ten mi řekl, že buď kočárk pošlu nebo ať si dělám co chci. Byla jsem v dost složité situaci, ale kočárek jsem poslala, ale reklamaci mi z nepochopitelných důvodu neuznali v žádném bodu. Reklamaci jsem postavila na tom, že kočárek nemá užitné vlastnosti které má mí a na reklamaci do 6 měsíců, s tím, že mi můsí dokázat, že vada výrobku nebyla hnet při jeho převzetí, ale napsali, mi že výrobek je v pořádku. Byla jsem za tu dobu nucena koupit nový kočárek, který nevykazuje žádné takové závady, nevím jak postupovat dál. Moc děkuji za radu. Záchová

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).